NOUTATI

Cainele Nero si Poliția Română sărbătorește Ziua Poliției la Târgoviște

Pe 25 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o serie de activități pentru a celebra Ziua Poliției Române. Evenimentul a avut loc pe platoul din fața Instituției Prefectului Dâmbovița, unde oamenii au putut admira tehnica și mijloacele folosite de polițiști, precum și demonstrații interactive.

Adulții și copiii au fost încurajați să interacționeze cu polițiștii, care le-au prezentat echipamentele de la acțiunile speciale, indicatoarele și regulile de circulație, aparatele de măsurare a vitezei și testare a consumului de alcool sau droguri. De asemenea, câinele Nero a fost o mare atracție prin exercițiile demonstrative.

Vizitatorii au putut admira și uniforme din trecut, cum ar fi cele ale miliției din perioada 1978-2002 și ale arnăuților, în contrast cu uniformele actuale ale polițiștilor. Copiii au primit baloane și s-au fotografiat în autospecialele de poliție.

Evenimentul a fost o oportunitate pentru comunitate de a se alătura polițiștilor în celebrarea Zilei Poliției Române și de a aprecia munca și dedicarea acestora.

Urmariti-ne pe Google News