POLITICA

Căderea și reconstrucția politică a lui Adrian Țuțuianu: De la Pro România la PSD București

Se pare că Pro România a dispărut ca partid politic în județul Dâmbovița. Au rămas doar cu sediul și portretele lui Victor Ponta și Adrian Țuțuianu, câțiva primari și consilieri locali și județeni dezorientați politic și dezamăgire pentru cei care îl considerau pe Adrian Țuțuianu un luptător pentru o nouă cauză.

Adrian Țuțuianu, fost lider al PSD, a primit un post de secretar general adjunct la Palatul Victoria după ce prietenul său Marian Neacșu a devenit secretar general al Guvernului. De atunci, Adrian Țuțuianu a dispărut din prim-planul scenei politice și se spune că își construiește un nou pod spre PSD la București. Unii spun că podul ar fi deja gata și că ar mai avea nevoie doar de câteva proptele.

Recent, au apărut imagini cu Adrian Țuțuianu participând la ședințele filialei social-democrate bucureștene alături de Marian Neacșu și Gabriela Firea. Se spune că i s-ar pregăti un loc pe listele de parlamentari ai PSD București la următoarele alegeri. Se pare că Adrian Țuțuianu și-a găsit un nou loc politic în Capitală după ce a părăsit Vechia Cetate de Scaun a Țării Românești.

Urmariti-ne pe Google News