NOUTATI

Cadavrul Andreei Rabciuc gasit dupa doi ani: A fost sinucidere sau crimă?

Andreea Rabciuc, o tânără româncă care a câștigat mai multe titluri naționale la tir sportiv, a fost găsită moartă într-o fermă din Italia, la aproape doi ani de la dispariția ei. Testele ADN au confirmat că trupul neînsuflețit îi aparține.

Poliția italiană investighează dacă Andreea s-a sinucis sau a fost ucisă de fostul ei iubit, Simone Gresti, care este singurul suspect în acest caz. Pe o grinda de lemn din fermă, a fost descoperit un mesaj de adio scris cu marker negru, în care Andreea își cere scuze mamei sale și îi declară dragostea lui Gresti.

Gresti, care are 44 de ani și este acuzat de instigare la sinucidere, omor voluntar, răpire și deținere de narcotice, a susținut că Andreea a plecat de la o petrecere în martie 2022, după o ceartă, și că el a rămas cu telefonul ei mobil. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea, până când poliția a găsit cadavrul ei pe 20 ianuarie 2024, în apropierea locului unde a fost văzută ultima dată.

Familia și prietenii Andreei nu cred în varianta sinuciderii și cer dreptate pentru ea. Ei spun că Andreea era o persoană veselă, plină de viață și pasionată de sport. Avea 27 de ani și visa să participe la Jocurile Olimpice.

Urmariti-ne pe Google News