NOUTATI

Brașovul în sunet de chitară: Festivalul de Folk cucerește inimile brașovenilor!

Dacă ești în căutarea unei petreceri muzicale de neuitat, nu căuta mai departe! În perioada 25-27 august 2023, orașul Brașov va fi atins de farmecul melodios al celei de-a treia ediții a „Brafov Folk Festival”. Da, ai auzit bine, Brașovul va deveni locul de întâlnire al pasionaților de muzică folk pentru trei seri pline de distracție și talent muzical.

Totul începe la Bastionul Țesătorilor, unde artistul local, care a reușit să câștige competiția cea mare, va încânta audiența cu acordurile sale. Următorul lucru pe listă? Artiștii consacrați care urcă pe scenă pentru a ne face inimile să se topească. Vineri seara, vei fi captivat de Mircea Vintilă, Adrian Sărmășan, Tituș Constantin și Andreea Hristea. Sâmbătă, vino să te bucuri de vocea lui Laurențiu Cazan, ispititoarea prezență a lui Radu Pietreanu, Claudia Șerdan și Grupul Om Bun. Duminică, pregătește-te să fii impresionat de Emeric Imre, Dinu Olărașu, Adrian Bezna și Folk Two (Lupșa & Rodica Boldorea). Însă, ce ar fi un spectacol fără un prezentator excepțional? Artista Claudia Șerdan va avea grijă să ne țină pe toți prizonieri ai muzicii folk.

Dar festivalul nu se rezumă doar la muzică uimitoare. De-a lungul fiecărei ediții, trei personalități remarcabile din lumea culturală românească vor fi premiate pentru contribuția lor la promovarea muzicii în țară. Așadar, nu te mai întreba cine susține și promovează fenomenul muzical, fiindcă aceste personalități sunt de-a dreptul „rockstars” în acest domeniu.

Toate astea nu ar fi posibile fără Promusic Events, Primăria Municipiului Brașov și Muzeul Județean de Istorie Brașov, care au făcut îndeajuns pentru ca acest eveniment să fie realizat. Iar pentru a-ți asigura un loc la cel mai așteptat festival folk, biletele și abonamentele pot fi achiziționate online prin rețeaua AmBilet.ro. Așadar, ia-ți chitara, fă-ți o șapcă cu un mesaj folk și pregătește-te pentru un sfârșit de august plin de muzică la Brașov Folk Festival!

Urmariti-ne pe Google News