NOUTATI

Biciclist beat pe bicicleta în Dâmbovița: Procentul uimitor al accidentelor provocate de Bicicliști!

Alcoolul a avut din nou repercusiuni în Dâmbovița! Biciclist sub influența alcoolului se rănește după ce pierde echilibrul și cade.

Comișani, Dâmbovița – Într-un incident neobișnuit, un bărbat din localitatea Comișani s-a auto-accidentat pe bicicletă. Surprinzător, testele alcoolice au arătat că acesta avea o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, sugerând că era într-o stare avansată de ebrietate.

Conform IPJ Dâmbovița, la 21 august, bărbatul, în timp ce se deplasa pe bicicletă, a pierdut echilibrul, rezultând într-o căzătură care i-a provocat leziuni. Deși a primit îngrijiri medicale imediate, a fost transportat la spital pentru o evaluare mai amănunțită, fără a necesita însă internare.

Aceasta situație ridică îngrijorări legate de siguranța bicicliștilor în județul Dâmbovița, mai ales având în vedere statistica alarmantă care indică faptul că aproape 74% dintre accidentele de circulație din primele șapte luni ale anului au fost cauzate de abateri ale bicicliștilor. Aceste incidente includ neacordarea priorității, viteza neadaptată și alte erori de circulație.

Este esențial ca atât bicicliștii cât și ceilalți participanți la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv pentru a reduce riscul accidentelor și a asigura un mediu sigur pentru toți.