NOUTATI

Bebelusii unui tata cu fiica sa îngropați în beci.

Un caz de neimaginat a cutremurat lumea: într-o casă din Czerniki, un mic sat din nordul Poloniei, au fost descoperite trupurile a trei nou-născuți, rezultat al unei relații incestuoase între un tată și fiica acestuia.

Paulina G., în vârstă de 20 de ani, și tatăl ei, Piotr G., de 54 de ani, sunt acum în centrul unei anchete terifiante. Ei sunt acuzați că și-au ucis copiii și au ascuns cadavrele în subsolul locuinței lor.

Poliția a fost alertată vineri, 15 septembrie, când, în jurul orei 19, anchetatorii au efectuat o percheziție la locul de fapt. Au descoperit inițial trupul unui nou-născut îngropat, urmat de alte două în stadii avansate de descompunere.

Povestea macabră are rădăcini adânci. Piotr G., văduv de 15 ani și tată a 12 copii, a început o relație incestuoasă cu fiica sa, Paulina, acum câțiva ani. Colegii de muncă ai tinerei au fost cei care au sesizat autoritățile după ce au observat că Paulina ar putea fi însărcinată, dar a negat aceasta.

În urma anchetei, Paulina a fost acuzată de crimă și relații incestuoase, iar tatăl ei a primit cinci acuzații, inclusiv trei de crimă și două de incest cu diferite fiice. Se pare că două dintre copii au fost născuți de Paulina și tatăl ei, iar al treilea de Piotr și o altă fiică.

În prezent, anchetatorii continuă să cerceteze casa pentru a descoperi dacă ascunde și alte secrete macabre. Comunitatea locală este în stare de șoc, iar vecinii descriu o familie care părea normală la exterior, dar în interiorul căreia se ascundea un coșmar.