NOUTATI

Barbatul din Targoviste injunghiat a lasat in urma 2 copii. Suspecti, membrii unei temute grupari din capitala.

Într-un incident șocant petrecut la Hotelul Belmond din zona Padina, Sorin Anghel din Târgoviște, un bărbat de 41 de ani, a fost înjunghiat mortal. Acesta era patronul unei firme de pază din județul Dambovita și lăsă în urmă doi copii.

A încercat să-și apere soția de comentarii vulgare. Această crimă sângeroasă a avut loc într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din munții României, situat în Padina-Bucegi.

Trei tineri, membri ai unei grupări temute din Capitală, sunt acum suspecți în acest caz. Atacatorii au aplicat victimei aproximativ 20 de lovituri cu maceta.

Tragedia a avut loc în timpul unei petreceri, unde vedete precum Alex Velea, Antonia și Alina Eremia au fost invitate să cânte. Conflictul a izbucnit spontan, iar atacatorii s-au certat cu victima pe tema muzicii interpretate de lăutarii de la petrecere.

Polițiștii au intervenit rapid și au identificat suspecții: fiii unei vrăjitoare celebre. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore în legătură cu această crimă brutală. O tragedie care a șocat comunitatea și a lăsat o familie în doliu.

Alex Velea, prezent la eveniment, a fost audiat ca martor în urma acestei tragedii. O anchetă intensă este în desfășurare pentru a aduce lumină asupra acestui act de violență șocant

În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a anunţat, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au mai precizat polițiștii.

Urmariti-ne pe Google News