NOUTATI

Bărbat din Târgoviște, arestat pentru furt din spital și supermarket

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Târgoviște a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile sub acuzația de pătrundere ilegală și furt dintr-un supermarket și din interiorul unui spital din aceeași localitate, informează surse citate de news.ro.

Potrivit poliției, suspectul ar fi intrat ilegal în cabinetul de asistenți din cadrul secției de Medicină Legală a spitalului din Târgoviște și ar fi sustras un aparat de fotografiat. De asemenea, anchetatorii au stabilit că în perioadele 3, 4, 8 și 12 martie, bărbatul ar fi furat produse cosmetice și de îngrijire personală dintr-un supermarket din municipiul Târgoviște, trecând prin casele de marcat fără a le achita.

În urma probelor administrate de polițiști sub coordonarea unui procuror, suspectul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgoviște, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările în acest caz continuă pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat.

Urmariti-ne pe Google News