NOUTATI

Bărbat de 38 de ani din Dambovita ajunge in arest dupa ce si-a terorizat fosta Iubită

Un bărbat de 38 de ani din localitatea Iedera de Sus a ajuns in arest în urma unui comportament terorizant față de fosta sa iubită. Barbatul cunoscut cu antecedente penale, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Faptele sale brutale au avut loc după încălcarea ordinului de protecție emis de autoritățile competente. Într-un final, acesta a ajuns în arestul Poliției Municipiului Moreni.

Conform surselor, domnul este acum investigat pentru săvârșirea unui număr de infracțiuni, inclusiv violență în familie, violarea domiciliului, amenințare, distrugere și nerespectarea ordinului de protecție.

La data de 7 octombrie, după cercetarea acestuia de către polițiștii din Moreni și procurorul responsabil cu cazul, a fost emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile. Aceasta a intervenit după o reținere inițială de 24 de ore la data de 6 octombrie, motivată de aceleași infracțiuni.

Polițiștii au constatat în urma cercetărilor că bărbatul nu ar fi respectat măsurile impuse prin ordinul de protecție în perioada august – octombrie, apropiindu-se de fosta sa concubină, o femeie de 41 de ani, din Moreni. De asemenea, acesta este suspectat de a fi intrat în casa femeii, de a fi provocat distrugeri la ușa de acces și de a o fi amenințat telefonic.

În privința acestui caz, poliția continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, conform comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.