NOUTATI

Bărbat arestat preventiv pentru încălcarea ordinului de protecție, violare de domiciliu și amenințare

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Udrești, este suspectat că nu a respectat prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Târgoviște pe numele său și că a amenințat fostul său soț cu incendierea locuinței. Polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală au fost sesizați de femeia în vârstă de 43 de ani, iar o echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului unde au identificat bărbatul suspectat în curtea locuinței.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție, amenințare și neexecutarea sancțiunilor penale.

La data de 14 mai a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Este important de menționat că încălcarea ordinului de protecție și amenințarea cu acte de violență sunt infracțiuni grave care pot avea consecințe nedorite și pot pune în pericol siguranța și integritatea fizică a victimelor. Polițiștii acționează cu promptitudine și fermitate în astfel de situații și își asumă responsabilitatea de a proteja cetățenii și de a menține ordinea și liniștea publică.

Urmariti-ne pe Google News