PRIMARIA TARGOVISTE

Autogara modernă de pe Bulevardul Unirii din Târgoviște, inaugurată oficial de Primarul Daniel Cristian Stan

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat cu mândrie că autogara construită în Micro VI, pe Bulevardul Unirii, a fost pusă în exploatare. Aceasta reprezintă una dintre cele trei autogări moderne realizate în cadrul proiectului de modernizare a transportului public de călători, implementat cu sprijinul fondurilor europene nerambursabile.

Autogara de pe Bulevardul Unirii este ultima structură finalizată în cadrul acestui proiect ambițios. În urmă cu cinci luni, a fost dată în folosință autogara de pe Șoseaua Găești, iar săptămâna trecută a avut loc inaugurarea depoului și a autogării de pe Calea Ialomiței, unde funcționează acum și sediul firmei.

Toate cele trei autogări sunt echipate cu sisteme de monitorizare video, săli de așteptare confortabile, grupuri sanitare moderne, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, acestea oferă facilități precum cameră pentru mamă și copil, info point, sistem de ticketing și alte dotări moderne, pentru a asigura o experiență plăcută călătorilor.

Proiectul de modernizare a transportului public de călători a inclus și achiziția a 40 de autobuze Mercedes Benz Cytaro-Hibrid, modernizarea bulevardelor Regele Carol și Mircea cel Bătrân, reabilitarea străzilor Gării și Lt. Stancu Ion, precum și modernizarea stațiilor de călători. Valoarea totală a investiției s-a ridicat la impresionanta sumă de 170 de milioane de lei.

Urmariti-ne pe Google News