SPORT

Au gasit antrenor: Chindia Târgoviște își întărește echipa cu Dragoș Militaru după retrogradarea în Liga 2

Chindia Târgoviște a ajuns la un acord cu Dragoș Militaru, tânărul antrenor român de 33 de ani care recent a părăsit Unirea Dej. După ce a retrogradat în Liga 2 și s-a despărțit de Toni Petrea, Chindia Târgoviște a găsit un nou antrenor. Conform informațiilor de la ProSport, Dragoș Militaru va fi prezentat oficial ca antrenor al Chindia Târgoviște miercuri dimineața, după ora 9:00.

Militaru a avut un parcurs notabil cu Unirea Dej, reușind să califice echipa în play-off-ul din Liga 2 și terminând sezonul pe locul 6. Acesta a părăsit echipa în această vară. Antrenorul a fost la conducerea echipei Unirea Dej din ianuarie 2020. Înainte de aceasta, a antrenat Luceafărul Oradea și a fost secund la Pandurii Târgu Jiu, Dunărea Călărași și Unirea Jucu.

Chindia Târgoviște a rămas fără președinte după retrogradare. Marcel Ghergu a demisionat din funcția de președinte. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat că a început căutările pentru un nou președinte, care va avea o sarcină dificilă.

Ștefan a convocat o întâlnire a Adunării Generale a Asociaţilor a A.F.C. Chindia Târgoviște pentru a discuta despre necesitatea unui management care să asigure promovarea în SuperLiga României. După ce Marcel Ghergu și-a anunțat demisia, Ștefan va începe discuțiile pentru a găsi un nou președinte. Obiectivul principal al noului președinte va fi construirea unei echipe și a unui staff care să evolueze în sezonul competițional 2024-2025 pe prima scenă a fotbalului românesc. Ștefan a subliniat că atât Consiliul Județean Dâmbovița, cât și Primăria Târgoviște vor susține Chindia Târgoviște pentru a reveni în prima ligă a fotbalului național.

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat că a demarat căutările unui nou președinte care nu va avea deloc o misiune ușoară.

„We’ll Be Back!

În această seară am convocat o întâlnire a Adunării Generale a Asociaţilor a A.F.C. Chindia Târgoviște. Așa după cum am anunțat că voi face, am propus acționarilor o discuție sinceră despre nevoia unui management care să asigure promovarea în SuperLiga României.

Având în vedere că Marcel Ghergu și-a anunțat demisia după ședința AGA, alături de ceilalți asociați, voi demara discuțiile necesare pentru aducerea unui nou președinte al carui obiectiv primordial este construcția unui staff și a unei echipe care, în sezonul competițional 2024-2025, să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc. Dâmbovița merită o echipa pe prima scenă și azi am pornit acest efort colectiv de reconstrucție a speranței.

Cert este faptul că atât Consiliul Județean Dâmbovița, cât și Primăria Târgoviște vor fi alături de Chindia Târgoviște, astfel încât echipa noastră să revină în prima ligă a fotbalului național”, a fost anunțul lui Corneliu Ștefan.

Urmariti-ne pe Google News