NOUTATI

Atacuri violente în Târgoviște: Suspecții plasați în detenție preventivă pentru o perioadă extinsă

Două incidente violente legate de agresiuni cu cuțit, raportate în Târgoviște, rezultând în arestări

În data de 6 august, Poliția Municipiului Târgoviște a fost alertată în legătură cu două incidente separate în care persoanele au fost agresate cu obiecte ascuțite. În primul incident, un bărbat de 45 de ani a fost reținut după ce ar fi atacat un bărbat de 61 de ani cu un cuțit în Răzvad, în urma unui conflict neașteptat și consum de alcool.

Al doilea incident a fost semnalat de o femeie care a informat că un tânăr de 22 de ani din Târgoviște a agresat un alt tânăr de 20 de ani cu un briceag în zona abdominală, după un conflict, în timp ce se afla în str. Tineretului. Infractorul presupus a fost, de asemenea, acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În ambele cazuri, suspectii au fost reținuți pentru 24 de ore și apoi prezentați în fața magistraților. S-a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul bărbatului de 45 de ani, în timp ce tânărul de 22 de ani așteaptă să i se determine măsura preventivă.

Cercetările continuă în ambele cazuri, cu acuzații de tentativă la omor pentru primul bărbat și acuzații de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice pentru al doilea. Toate acestea se desfășoară sub strictul principiu al prezumției de nevinovăție.