SPORT

Atacantul Daniel Popa aduce victoria Chindiei Targoviste impotriva UTA Arad

Popa a marcat o „dubla” si a devenit principalul marcator al Chindiei in Superliga

Daniel Popa a avut o performanță remarcabilă pentru Chindia Târgoviște în meciul de duminică împotriva UTA Arad, marcând două goluri și ajutând echipa sa să câștige toate punctele. Aceste două goluri l-au făcut pe Popa cel mai bun marcator al Chindiei în acest sezon al Superligii, cu 9 goluri. La sfârșitul meciului de pe arena „Ilie Oană” din Ploiești, Popa a fost desemnat și MVP-ul întâlnirii de către deținătorii drepturilor TV.

Popa a fost inclus și în echipa ideală a etapei a 5-a din play-off și play-out. „A marcat două goluri în meciul cu UTA, golurile sale aducând Chindiei o victorie importantă în lupta pentru atingerea obiectivului principal”, au spus cei de la lpf.ro după ce Popa a fost inclus în echipa ideală a etapei.

Echipa ideală a etapei a 5-a din play-off și play-out este: Horațiu Moldovan (Rapid), Seniko Doua (CS U Craiova), Cristian Săpunaru (Rapid), Mihai Popescu (Farul), Ivan Goranov (U. Cluj), Ante Roguljic (CS U Craiova), Alexandru Albu (Rapid), Tudor Băluță (Farul), Funsho Bamgboye (Rapid), Jovan Markovic (CS U Craiova) și Daniel Popa (Chindia). Antrenorul etapei este Gheorghe Hagi (Farul Constanța).

Urmariti-ne pe Google News