NOUTATI

Atac sângeros la un liceu din Severin: o elevă olimpică, înjunghiată de fostul iubit, care a încercat să se omoare

Un incident șocant a avut loc vineri dimineața, în fața Colegiului Național Traian din Drobeta Turnu Severin. O fată de 18 ani, elevă olimpică la matematică, a fost atacată cu un cuțit de fostul ei iubit, un băiat de 17 ani, care a participat la mai multe concursuri naționale de fizică. Cei doi au avut o relație, dar fata a vrut să se despartă de el.

Băiatul a așteptat-o pe fată la ieșirea din liceu, la ora 11.10, și a început să se certe cu ea. Apoi, a devenit violent și a înjunghiat-o pe fată în gât și în piept. Trecătorii au intervenit și au reușit să o salveze pe fată de la moarte. Fata a fost transportată de urgență la spital, unde se află în stare gravă.

După ce și-a înjunghiat fosta iubită, băiatul a încercat să se sinucidă, provocându-și răni serioase. El a fost, de asemenea, dus la spital, în stare critică, și apoi transferat la o clinică din Craiova.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți a preluat cazul și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale atacului.

Urmariti-ne pe Google News