NOUTATI

Atac cu cutitul în Dâmbovița – Tatarani: Fostul partener devine agresor într-un Triunghi Amoros Periculo

Un tânăr din Tătărani și partenera sa au fost victimele unui atac violent. Femeia, de 38 de ani, a fost asaltată de ex-partenerul ei, un bărbat de 43 de ani din Târgoviște, care, într-un acces de furie, i-a sustras telefonul și a forțat-o să-l însoțească la locuința actualului ei prieten.

Scena s-a transformat într-un coșmar când agresorul l-a atacat pe tânărul de 30 de ani cu un cuțit, provocându-i răni la mână. Alertată de tumult, mama băiatului a solicitat intervenția poliției.

Autoritățile au reacționat prompt, reținându-l pe agresor pentru 24 de ore, urmat de o decizie judecătorească care a stabilit arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Ancheta continuă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului, în timp ce dosarul penal include acuzații de violență și sechestrare.

În cursul serii de 3 martie a.c., în jurul orei 21.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 62 de ani, din comuna Tătărani, cu privire la faptul că fiul acesteia, un bărbat de 30 de ani, a fost agresat fizic.

În urma sesizării, polițiștii au depistat în trafic persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Târgoviște.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că bănuitul ar fi lovit o femeie, în vârstă de 38 de ani, fosta concubină a acestuia, pe care ar fi așteptat-o în parcarea blocului unde locuiește și ar fi obligat-o să se deplaseze la locuința acestuia, în comuna Ulmi.

De asemenea, i-ar fi luat telefonul personal și ar fi discutat cu presupusul prieten al femeii, un bărbat de 30 de ani.

Ulterior, împotriva femeii, bănuitul s-ar fi deplasat cu aceasta în Căprioru, unde, sub pretextul că vor purta o discuție, l-ar fi chemat pe bărbatul de 30 de ani, l-ar fi obligat să se urce într-o mașină și l-ar fi agresat fizic cu un obiect ascuțit-tăietor (cuțit), în zona mâinii”, a comunicat IPJ

Urmariti-ne pe Google News