ADMINISTRATIE

Asfaltare după asfaltare în Voinești: primarul Sandu Gabriel Dănuț anunță că se apropie de finalizare a drumurilor din Suduleni

VOINEȘTI, Dâmbovița – Pe o notă optimistă, primarul comunei Voinești, domnul Sandu Gabriel Danuț, a anunțat progrese impresionante în cadrul programului Anghel Saligny. În satul Suduleni, dintre cei 4,6 km de drumuri planificați pentru asfaltare, deja 3 km au fost finalizați cu turnarea ambelor straturi. Primarul susține că viitorul rezervă finalizarea tuturor străzilor și ulițelor din acest sat.

Comuna Voinesti se apropie de momentul în care, într-adevăr, nu va mai avea ce să asfalteze, subliniind angajamentul său față de cetățeni.

După finalizarea turnării, următoarea etapă este realizarea șanțurilor betonate și instalarea axelor în gospodării.

Având în vedere calitatea și amploarea lucrărilor, nu e de mirare că bugetul alocat pentru acest proiect a depășit 1 milion de euro. Dar primarul asigură comunitatea că se va menține același ritm pe tot parcursul anului și își exprimă regretele pentru orice disconfort cauzat de utilajele grele.

Programul Județean pentru Dezvoltare Locală (P.J.D.L.) Dâmbovița, unic în România, este aplaudat pentru modul în care susține și transformă unitățile administrativ-teritoriale. Acest program, având ca inițiator pe domnul Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean, este descris ca „gura de oxigen” pentru regiune.

Într-o notă de încheiere, primarul a menționat finalizarea unui alt proiect major în comuna Voinești, intitulat „Modernizare prin asfaltare străzi în satul Gemenea Brătulești”. În plus, s-a semnat raportul procedural pentru un nou proiect, „Modernizare prin asfaltare strada Valea Scheii” în satul Manga. Acest nou proiect are o valoare de 2.700.000 RON, fiind co-finanțat în egală măsură de Consiliul Județean și Consiliul Local.

În timp ce progresele sunt evidente, primarul Sandu Gabriel Danuț încurajează cetățenii să evalueze calitatea lucrărilor și să își exprime părerile. Cu o viziune clară și determinare, pare că Voinești este pe drumul cel bun spre modernizare și dezvoltare.