NOUTATI

Artista DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plajă in Constanța, a fost identificată după tatuaje și o brățară

În urma investigațiilor, s-a aflat că DJ Lalla este numele de scenă al unei tinere artiste din Turda, în vârstă de 34 de ani.

Tânăra s-a stabilit în București, unde a trăit viața ei și a activat în industria muzicală. În ultimele luni, a devenit foarte populară pe rețelele de socializare, unde își expunea viața zilnică și își împărtășea gândurile cu fani.

În dimineața zilei de 28 septembrie, Lalla a fost găsită moartă pe o plajă din Constanța, în apropierea localității Mamaia Nord. La momentul descoperirii, corpul ei era parțial în apă și parțial pe uscat. Pe lângă Lalla, nu s-au găsit acte de identitate sau haine, ceea ce a dus la presupunerea că ar fi vorba despre un manechin de plastic.

Motivul morții tinerei artiste este încă necunoscut, iar poliția și autoritățile cercetează cazul. Se presupune că Lalla a fost urmărită de cineva, care a vrut să o elimine din calea succesului său.

În legătură cu cazul, se cere prudență și respect față de memoria tinerei artiste. Se cere și informarea autorităților dacă cineva are informații despre situația în care s-a aflat Lalla în ultimele zile de viață.

DJ Lalla a lăsat în urmă o moștenire artistică și o comunitate de fani care îi doresc noroc și bine.