NOUTATI

Ars la Crevedia, internat in Germania. El este al saselea decedat in explozia statiei GPL.

Crește numărul victimelor exploziilor dezastruoase de la stația GPL de la Crevedia. Din nefericire, încă un deces a fost confirmat ieri, cifra totală a celor decedați ajungând astfel la 6. Tragedia a luat amploare în seara zilei de 26 august, când o serie de deflagrații au zguduit comunitatea locală.

Victoria a fost un bărbat de 50 de ani, care suferea de arsuri extinse pe 40% din suprafața corpului ca urmare a exploziei. Acesta a fost transportat și tratat la o clinică din Lubeck, Germania. Confirmarea decesului său a fost transmisă oficial de Ministerul Sănătăţii.

În momentul de față, în spitale din străinătate se află încă doi pacienți în stare critică. Unul a suferit arsuri pe mai mult de 90% din suprafața corpului, iar al doilea are arsuri pe o suprafață de peste 45%. Cei doi concetățeni se află în clinici din Italia, unde luptă pentru viețile lor.

Există, de asemenea, alți doi răniți grav în urma exploziilor de la Crevedia care se află în tratament la Bruxelles și Lubeck, în Germania. Pe măsură ce investigațiile continuă, ne rugăm pentru recuperarea celor rămași și suntem solidari cu familiile celor care și-au pierdut viețile în acest tragic incident.