NOUTATI

Angelo Arghira, pugilistul din Târgoviște, obține bronzul la Campionatul Balcanic de juniori și tineret

Angelo Arghira, un boxer promițător din Clubul Sportiv Târgoviște, s-a remarcat prin obținerea medaliei de bronz la prestigiosul Campionat Balcanic de juniori și tineret, care a avut loc în orașul Râmnicu Vâlcea în perioada 21-28 octombrie.

În competiția desfășurată la categoria 75 de kilograme, pugilistul antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan a reușit să ajungă în semifinale, unde a fost învins de boxerul albanez Amar Koci, devenind ulterior campion balcanic. În lupta pentru medalia de aur, Amar Koci l-a învins pe sârbul Dimitrije Andrejevic.

Angelo Arghira este unul dintre cei mai talentați boxeri ai clubului din Târgoviște. Anul trecut, s-a remarcat prin câștigarea titlului de campion al României la juniori, iar acum doi ani a ocupat locul trei și a obținut medalia de bronz. De asemenea, în acest an a obținut medalia de argint la Cupa României pentru tineret și medalia de bronz la Cupa României pentru juniori în 2022.

Această performanță deosebită de a urca pe podium la Campionatul Balcanic de tineret reprezintă unul dintre cele mai valoroase rezultate din cariera lui Angelo Arghira, consolidându-i statutul de sportiv de excepție din Dâmbovița.

Urmariti-ne pe Google News