NOUTATI

Alex Velea, martor la o crimă oribilă la o petrecere de lux in Dambovita. Cine este principalul suspect și ce legătură are cu artistul

Un bărbat a fost ucis cu sânge rece la o petrecere de lux la un hotel din Padina, județul Dâmbovița, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Poliția a reținut trei suspecți, dintre care unul este considerat autorul crimei.

Victima, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște, a fost înjunghiată în spate de un individ cunoscut sub numele de Solomon, care ar fi avut un conflict spontan cu el.

La petrecere se aflau și mai multe vedete din showbiz, printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Alex Velea a fost audiat ca martor de către polițiști, deoarece se afla în apropierea locului unde s-a produs crima.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu artistul distrându-se alături de suspecții criminali, înainte de tragedie.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale faptei și a dispus măsurile legale față de cei trei bărbați reținuți.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cazul este cercetat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Urmariti-ne pe Google News