NATIONAL

Alertă în Satu Mare: Patru copii ucraineni dispăruți din plasament!

Alertă în județul Satu Mare, unde polițiștii sunt în căutarea disperată a patru copii ucraineni, care au dispărut în mod misterios din locuința în care se aflau în plasament. Este vorba despre trei băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, care au dispărut în cursul nopții trecute din casa din Certeze.

Potrivit informațiilor primite, autoritățile au fost alertate cu privire la acest incident deosebit de îngrijorător în jurul orei 2 dimineața. De atunci, polițiștii și echipajele de căutare lucrează fără întrerupere pentru a găsi copiii dispăruți, iar deja au trecut peste 17 ore de la momentul alertei.

Autoritățile au publicat semnalmentele celor patru copii pe site-ul Poliției Române, în încercarea de a obține informații valoroase care să accelereze procesul de căutare. Conform descrierii oferite, cei trei băieți au vârstele de 11, 12 și 14 ani, în timp ce fata are 15 ani.

În acest moment, toți cetățenii din zonă sunt rugați să fie vigilenți și să furnizeze orice informații relevante despre copiii dispăruți. Dacă cineva îi vede sau deține informații despre locația lor, este vital să sune imediat la numărul de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată stație de poliție.

Echipajele de căutare depun eforturi considerabile pentru a le oferi familiilor îngrijorate răspunsuri cât mai rapid posibil și pentru a aduce copiii în siguranță înapoi acasă. Este crucial ca întreaga comunitate să se implice în această misiune, pentru a recupera cât mai repede pe cei patru copii ucraineni și a restabili liniștea în județul Satu Mare.