NOUTATI

Al treilea deces în urma exploziilor de la staţia GPL ilegală

Tragedia nu se oprește aici. În urma primei explozii, un bărbat și-a pierdut viața din cauza unui infarct, probabil declanșat de şocul vizualizării soției sale afectate de deflagrație.

Crevedia, un mic orăşel din judeţul Dâmboviţa, a fost zguduit de două explozii devastatoare care au avut loc sâmbătă seara, 26 august, la o stație GPL care funcționa fără autorizaţie. Tragedia s-a soldat cu trei decese și 56 de răniţi, dintre care 39 sunt pompieri.

Cel mai recent deces este al unui bărbat de 63 de ani, internat la Spitalul Floreasca cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. Potrivit surselor de la News.ro, bărbatul a fost victima primei deflagrații și era unul dintre cei doi pacienți în stare critică la spital. De asemenea, se menționează că era civil, precizare importantă având în vedere că mulți dintre răniţi sunt pompieri.

Tragedia nu se oprește aici. În urma primei explozii, un bărbat și-a pierdut viața din cauza unui infarct, probabil declanșat de şocul vizualizării soției sale afectate de deflagrație. Soția sa, într-o stare gravă de la impact, a murit în ziua următoare.

În urma acestor evenimente tragice, autoritățile au deschis mai multe dosare penale. Cazul ridică serioase întrebări privind siguranța și conformitatea operațiunilor din stații de acest tip, în special cele care funcționează fără autorizații legale. Se așteaptă ca investigația să aducă la lumină detaliile din spatele acestei tragedii și să se asigure că astfel de evenimente nu se vor repeta în viitor.