NOUTATI

Agresiune violentă în Stătești: Doi Suspecți Sub Control Judiciar După Atacul Brutal Asupra unui Tânăr

La sfârșitul săptămânii trecute, în satul Stătești din comuna Vârfuri, un incident grav a tulburat pacea comunității. Un bărbat de 26 de ani a fost victima unui atac violent, fiind agresat de doi indivizi, unul în vârstă de 20 de ani și celălalt de 27 de ani. Se pare că altercația a avut loc pe străzile satului și ar fi fost provocată de abuzul de alcool. În urma atacului, victima a necesitat îngrijiri medicale pentru o perioada de aproximativ 8-9 zile, conform evaluării medico-legale.

Autoritățile au intervenit rapid, reținând pe cei doi presupuși agresori pentru o perioadă de 24 de ore. Conform unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, cercetările inițiale au fost coordonate de un procuror de la Parchetul aferent Judecătoriei Pucioasa. Rezultatele preliminare indică faptul că bărbații, în timpul disputei violente care s-a desfășurat pe 28 ianuarie, au utilizat un obiect contondent împotriva victimei, dar și că prin acțiunile lor au perturbat ordinea publică.

Următoarea zi, pe 29 ianuarie, justiția a luat măsuri suplimentare, iar cei doi suspecți au fost supuși controlului judiciar pentru un interval de 60 de zile, o decizie impusă de Parchetul Judecătoriei Pucioasa. Ancheta este încă în desfășurare sub supravegherea procurorului responsabil cu cazul, acesta investigând infracțiunile de tulburare a liniștii publice și aplicarea de violențe fizice.

Urmariti-ne pe Google News