NOUTATI

Adolescentă de 16 ani, dispărută după ce a participat la o petrecere

O fată de 16 ani din Cluj-Napoca este de negăsit, surprinzând și înspăimântând comunitatea locală. Tânăra, numită Daria, a fost văzută ultima dată participând la o petrecere acum trei zile și nu a mai apărut acasă de atunci. În acest moment de sfâșiere, familia ei apelează la bunăvoința și ajutorul comunității, în dorința că cineva le poate reuni familie.

Potrivit surselor, Daria a fost dată dispărută în Cluj-Napoca după ce a plecat la o festivitate asociată cu o nuntă pe 24 septembrie și nu a mai venit acasă de atunci. Autoritățile locale iau în serios cazul și solicită suport public pentru localizarea ei.

La data de 26 septembrie, în jurul orei 13:00, poliția locală a fost informată că Daria, o minoră din Cluj-Napoca, a părăsit casa pentru a lua parte la acea petrecere în Cluj-Napoca și nu a mai revenit de atunci, a declarat IPJ Cluj.

Daria este descrisă având o înălțime de aproximativ 1.75 m și o greutate de aproape 100 de kilograme. Are părul lung și creț. Se spune că era îmbrăcată cu o rochie lungă, albastră, cu un slit la picior în momentul în care a plecat.

Urmariti-ne pe Google News