NOUTATI

Adolescent scăpat nevătămat într-un accident spectaculos la Băleni; S-a „urcat” pe gard si a „zburat” prin parbriz.

Un eveniment rutier izbitor a perturbat liniștea serii de ieri în Băleni, unde un adolescent de 18 ani și-a pierdut controlul autovehiculului, ajungând să se imobilizeze în gardul unei proprietăți. Incidentul s-a declanșat când un alt conducător auto, în vârstă de 50 de ani, nu i-a acordat prioritatea de trecere tânărului care se deplasa legal, ceea ce a dus la coliziunea între cele două maşini.

Martorii oculari relatează o scenă dramatică, maşina tânărului rămânând agăţată într-un mod periculos, iar acesta aruncându-se sau fiind aruncat din vehicul prin parbriz. Urmarea imediată a constat într-o intervenţie de urgenţă ce a cuprins echipaje ale ambulanţei, serviciul de pompieri și poliţii, solicitate prin numărul de urgenţă 112.

Se pare că șoferul în devenire a fost ferit de daune grave, negăsindu-se în nevoia de a fi transportat la spital, după ce a fost examinat pe loc de personalul medical.

Conform raportului Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, șoferul de 50 de ani a fost sancționat pentru nerespectarea semnificației indicatorului de acordare a priorității. Mai grav este că, pe lângă amenda primită, acesta a fost și descalificat temporar, fiindu-i suspendat permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Urmariti-ne pe Google News