NOUTATI

Accidentul teribil de pe DJ 702 A: Patru tineri scapă cu viață după o noapte de coșmar

Dâmbovița: Au scăpat cu viață după ce s-au oprit cu mașina într-un copac! Trei pasageri, transportați de urgență la spital

Noaptea trecută, patru tineri cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani au avut parte de o experiență înspăimântătoare care le-ar fi putut lua viața. Un accident cumplit s-a produs în afara localității Drăgăești-Pământeni, comuna Mănești, lăsând trei dintre pasageri grav răniți.

Evenimentul întunecat a avut loc în timp ce un șofer tânăr de doar 20 de ani a pierdut controlul mașinii pe DJ 702 A, în apropiere de Potocelu, și s-a izbit violent într-un copac de la marginea drumului. Din fericire, conducătorul auto a scăpat nevătămat, fiind supus imediat unui test cu aparatul etilotest, care, contrar așteptărilor, a avut un rezultat negativ.

Urgia a fost descoperită abia în momentul în care pompierii de la Detașamentul Târgoviște au ajuns la locul accidentului. Ei au mobilizat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD pentru a asigura zona și a oferi ajutor într-un timp cât mai scurt. În plus, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) s-au deplasat urgent la fața locului pentru a asigura asistența medicală necesară răniților.

Trei dintre cei patru tineri implicați în accident au fost transportați de urgență la spital pentru evaluări medicale și îngrijiri suplimentare. Deoarece vârstele lor indică o vulnerabilitate sporită, experții medicali vor acorda atenție specială evaluării lor și vor monitoriza în continuare evoluția stării lor de sănătate.

Polițiștii nu au fost mai prejos și au demarat imediat o anchetă în legătură cu acest accident tragic. Un dosar penal a fost deschis pentru a investiga cu atenție toate circumstanțele și pentru a stabili cine se face vinovat de producerea acestui eveniment îngrozitor. Momentan, ancheta se îndreaptă în direcția infracțiunii de vătămare corporală din culpă, însă se vor lua în calcul și alte aspecte pentru a determina adevărul absolut.