NOUTATI

Accidentul de noapte pe DJ 720: Un autoturism a sfarsit intr-un sant, trei persoane ranite

Noaptea de duminică spre luni s-a transformat într-un coșmar pentru trei persoane implicate într-un accident rutier în localitatea Moreni, județul Dâmbovița. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, o femeie de 36 de ani și o minoră de 16 ani au trăit momente de groază după ce mașina în care se aflau a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț.

Potrivit informațiilor obținute de la Poliția Municipiului Moreni, accidentul a avut loc pe drumul județean 720, în jurul orei 23:50. Persoanele de sex feminin se aflau în calitate de pasageri în autoturism în momentul incidentului. Deocamdată, cauzele precise care au dus la pierderea controlului volanului nu au fost stabilite, astfel că autoritățile demarează o investigație pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și vor efectua mai multe cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat înainte și în timpul accidentului. În comunicatul emis de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița se menționează că șoferul, un bărbat de 43 de ani din Moreni, ar fi pierdut controlul volanului și direcției de deplasare, moment în care mașina a ieșit de pe carosabil și a ajuns în șanț.

Victimele accidentului au suferit răni corporale și au fost transportate imediat la spital pentru îngrijiri medicale. Autoritățile investighează acum circumstanțele exacte care au dus la producerea accidentului și vor lua măsurile legale necesare în funcție de rezultatele anchetei.

Accidente precum acesta reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a conduitei preventive în trafic. Șoferii trebuie să fie atenți la condițiile de drum, să evite viteza excesivă și să rămână mereu concentrati pentru a preveni astfel de evenimente nedorite. Este important să ne amintim că siguranța noastră și a celorlalți participanți la trafic depinde de responsabilitatea noastră în volan.

Urmariti-ne pe Google News