NOUTATI

Accident Rutier Major În Lucieni: 5 persoane rănite refuză spitalizarea

Un accident grav s-a înregistrat duminică seară în localitatea Lucieni, la intersecția drumului județean 702 B cu drumul național 72. În urma impactului, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, însă, contrar așteptărilor, toate victimele au refuzat transferul la spital.

Potrivit datelor oferite de Serviciul de Ambulanță Dâmbovița, echipaje de tip C2 și B2 au răspuns rapid apelului și s-au deplasat la fața locului. Din nefericire, incidentul a rezultat în 5 victime, care au fost imediat evaluate și tratate la locul accidentului, însă fiecare dintre ele a refuzat transportul la spital.

Cauza accidentului a fost o șoferiță începătoare, în vârstă de 19 ani, din comuna Mănești. Informația a fost confirmată de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier, care au fost solicitați să intervină după evenimentul rutier generat cu pagube materiale în Lucieni.

După verificările la fața locului, au fost stabilite detaliile incidentului. Se pare că tânăra de 19 ani, în timp ce conducea, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din comuna Băbiciu. În urma impactului, mașina acestuia din urmă a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani care se oprise.

Accidentul a fost înregistrat de către ofițerii de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița ca o tamponare. Ancheta este în curs pentru a determina cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.