NOUTATI

Accident rutier în Valea Voievozilor: Taxi răsturnat, victima refuză transportul la spital

În dimineața zilei de vineri, un incident rutier grav a perturbat liniștea localității Valea Voievozilor, din comuna Răzvad. Un vehicul destinat transportului de persoane, mai exact un taxi, a fost implicat într-un eveniment nefericit, culminând cu răsturnarea acestuia după ce conducătorul auto a pierdut controlul direcției.

Un bărbat în jurul vârstei de 45 de ani a fost supus unei evaluări amănunțite de către echipajul de intervenție medicală, care a ajuns prompt la locul întâmplării. Cu toate acestea, chiar în fața paramedicilor, individul a ales să nu fie transportat la o unitate spitalicească pentru tratament suplimentar, acest lucru fiind confirmat de autoritățile de la ISU Dâmbovița.

Intervenția la locul accidentului a fost asigurată de profesioniștii de la Detașamentul de Pompieri Târgoviște, care au mobilizat echipamente specializate inclusiv o autospecială de intervenție cu echipament pentru descarcerare. Eforturile lor au fost îndreptate nu doar către gestionarea consecințelor accidentului, ci și către implementarea măsurilor de precauție împotriva izbucnirii unui eventual incendiu.

Urmariti-ne pe Google News