NOUTATI

ACCIDENT GRAV pe DN 7: Dubă răsturnată într-un șanț cu patru persoane la bord

Miercuri seara, un accident rutier grav a zguduit liniștea drumului național DN 7, între localitățile Slobozia Moară și Lungulețu. O dubă în care se aflau patru bărbați s-a răsturnat într-un șanț situat la marginea carosabilului, în urma unui posibil moment de neatenție al șoferului.

Conform declarațiilor oficiale, accidentul s-a soldat cu rănirea tuturor ocupanților dubei. Șoferul, un tânăr în vârstă de 23 de ani, împreună cu ceilalți trei pasageri, cu vârste cuprinse între 26 și 46 de ani, au fost transportați de urgență la spital pentru evaluare și îngrijiri medicale.

Primele informații sugerează că tânărul aflat la volan ar fi pierdut controlul direcției, cauzând astfel răsturnarea vehiculului. Deși cauzele exacte ale accidentului sunt în continuare investigate, comunicatul oferit de IPJ Dâmbovița prezintă un scurt rezumat al incidentului: „Un tânăr, de 23 de ani, în timp ce ar fi condus o dubă pe DN 7, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat într-un șanț”.

În lumina acestui tragic eveniment, autoritățile au demarat o investigație amănunțită, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Se face apel la toți șoferii să respecte regulile de circulație și să conducă cu prudență, mai ales pe drumurile naționale unde vitezele sunt mai mari și riscul de accidente este crescut.