NOUTATI

Accident grav la Valea Voievozilor: Autoturismul s-a izbit violent de un stâlp de electricitate, victime transportate la spital

La Valea Voievozilor, un accident rutier grav a avut loc în această dimineață, atunci când un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate. Evenimentul a generat intervenția rapidă a Detașamentului de Pompieri Târgoviște și a echipajelor de la Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița.

La fața locului, două persoane au fost evaluate de către echipajele medicale și, din cauza leziunilor suferite, au fost transportate de urgență la spitalul din zonă. Starea de sănătate a acestora este evaluată ca fiind gravă, iar personalul medical depune toate eforturile pentru a le acorda asistența necesară.

De asemenea, în timpul intervenției, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. Fiind vorba de un accident violent cu impact asupra unui stâlp de electricitate, exista riscul izbucnirii unui incendiu. Pompierii au reușit să gestioneze situația într-un timp scurt, evitând astfel o tragedie suplimentară.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de către autoritățile competente, care vor efectua cercetări pentru a determina cine se face vinovat de producerea acestuia. Este posibil ca viteza excesivă, neatenția la volan sau neadaptarea la condițiile de drum să fi contribuit la această tragedie.

Pe măsură ce vom avea mai multe informații despre acest accident, vă vom ține la curent, oferindu-vă cele mai noi actualizări.