NOUTATI

Accident Grav în Dâmboviţa: Trei Persoane Rănite După ce Şoferul unei Dube ar Fi Adormit la Volan

Bărbat aruncat prin parbriz, într-un accident grav în Dâmboviţa.

Într-o situație tragică petrecută între comunele Lungulețu și Slobozia Moară, din județul Dâmbovița, o dubă s-a răsturnat pe un drum secundar. Din primele informații, se crede că șoferul vehiculului ar fi pierdut controlul mașinii, probabil din cauza somnolenței, ieșind astfel de pe carosabil.

Unul dintre pasageri a fost aruncat prin parbrizul vehiculului în urma impactului. Acesta, alături de alte două persoane implicate în accident, a fost grav rănit și a fost imediat transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Martorii oculari la incident au relatat că există posibilitatea ca șoferul să fi adormit la volan, lucru care l-ar fi făcut să piardă controlul direcției de mers. Autoritățile au ajuns rapid la fața locului și au demarat o anchetă pentru a determina cu precizie circumstanțele exacte ale accidentului.

Polițiștii vor efectua verificări și analize amănunțite, luând în considerare declarațiile martorilor și eventualele dovezi tehnice de la fața locului. De asemenea, se va stabili dacă șoferul era sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar în cazul în care se confirmă neglijența sa, acesta ar putea fi pus sub acuzare.

Recomandăm tuturor șoferilor să adopte o conduită responsabilă în trafic, evitând să conducă dacă se simt obosiți și să ia pauze regulate pe drumurile lungi pentru a preveni astfel de tragedii.