NOUTATI

Accident grav în Dambovita, două persoane critic rănite într-un accident între o motocicletă și un automobil.

Impact teribil între o motocicletă și un autoturism, în Dâmbovița! A aterizat elicopterul SMURD pentru a prelua o victimă inconștientă.

Duminică, la orele amiezei, un incident rutier grav s-a produs în Pucioasa, lăsând în urmă două victime serios rănite. Impactul a avut loc între o motocicletă și un automobil. Serviciile de urgență s-au depășit pentru a acorda ajutor celor afectați.

Când au ajuns la locul accidentului, salvatorii au găsit două persoane rănite, dintre care una era inconștientă. Ambele victime au primit asistență medicală de urgență la fața locului. În același timp, un elicopter SMURD a fost chemat la fața locului pentru a transporta persoana inconștientă la spital, conform unei declarații eliberate de ISU Dâmbovița.

Instituțiile abilitate, respectiv polițiștii, au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele și detaliile acestui tragic incident rutier.

Cei răniți grav sunt cei doi motocicliști. Ambal vehiculele se îndreptau către Târgoviște, plecând din Pucioasa.

Zona accidentului a fost securizată de către pompierii Detașamentului Pucioasa, care au avut nevoie să folosească un vehicul special de intervenție și un echipaj SMURD.

Urmariti-ne pe Google News