NOUTATI

Accident grav în comuna Rucăr: A decolat cu mașina de pe un pod peste Dambovita. Șoferul a ajuns la spital.

Marți dimineață, o tragedie a avut loc în comuna Rucăr, din județul Argeș, atunci când un tânăr în vârstă de 35 de ani a pierdut controlul autoturismului său, plonjând de pe podul ce traversează râul Dâmbovița și suferind multiple leziuni.

Evenimentul s-a petrecut pe DN 73, când conducătorul auto, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a aparent pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu balustrada de protecție a podului și ajungând în afara carosabilului.

Bărbatul, care se afla singur în mașină, a fost transportat de urgență la spital în urma leziunilor suferite. Potrivit informațiilor preliminare, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Autoritățile au precizat că a fost întocmit un dosar penal conform articolului 196 din Codul Penal și că investigațiile continuă pentru a stabili în totalitate circumstanțele producerii accidentului.

Menționăm că, în urma acestui eveniment tragic, DN 73 a fost afectat în zona respectivă, iar se recomandă conducătorilor auto să manifeste atenție sporită în ceea ce privește condițiile de drum și viteza de deplasare, pentru a evita producerea altor evenimente nedorite.