NOUTATI

Accident devastator pe DN 71 cu victime și mașini grav avariate!

În urma impactului puternic, vehiculul lovit a fost proiectat într-o altă mașină parcată, unde se afla un tânăr de 33 de ani.

Un eveniment nefericit a avut loc sâmbătă seara pe DN 71, în Moroeni, când o șoferiță a pierdut controlul asupra direcției, lovind o mașină parcată. În urma impactului puternic, vehiculul lovit a fost proiectat într-o altă mașină parcată, unde se afla un tânăr de 33 de ani.

Accidentul a rezultat în rănirea unui bărbat în vârstă de 48 de ani, originar din Florești, care se afla în mașina staționată și lovită. Victima a fost urgent transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Șoferița responsabilă de accident, o femeie din București de 49 de ani, a fost identificată conform IPJ Dâmbovița.

Paramedicii prezenți la fața locului au oferit asistență medicală și unei alte persoane însă aceasta nu a avut nevoie de transport la spital. Polițiștii au deschis o anchetă, acuzându-se infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Locul accidentului a fost securizat de pompierii de la Garda Fieni, utilizând o autospecială de stingere cu modul de salvare și un echipaj SMURD. De asemenea, a sosit și un echipaj SAJ.