NOUTATI

Accident costisitor în Târgoviște: Patru autoturisme implicate, dar nicio persoană rănită

Un accident important s-a produs luni seara în municipiul Târgoviște, în care au fost implicate nu mai puțin de patru autoturisme. Din fericire, nu a fost înregistrată nicio victimă, cu toate că un BMW a fost grav avariat, iar pagubele materiale sunt de așteptat să fie destul de costisitoare.

Evenimentul rutier s-a produs la intersecția străzii Petru Cercel cu bulevardul I.C. Brătianu. Potrivit primelor verificări efectuate de către polițiști, un tânăr de 24 de ani, din Târgoviște, ar fi intrat în coliziune cu mașina unui alt tânăr, de 23 de ani, tot din Târgoviște. În urma impactului, autoturismul celui de-al doilea șofer a fost proiectat în alte două mașini, conduse de șoferi de 29 și 37 de ani, care erau oprite în zona intersecției.

Ambii conducători auto implicați în coliziunea inițială au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma evenimentului, polițiștii au clasificat incidentul ca fiind o tamponare.

La fața locului, pentru asigurarea zonei și posibila intervenție în caz de necesitate, s-au deplasat pompierii Detașamentului Târgoviște, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, care au înlăturat riscul de incidente suplimentare.

Cazul continuă să fie anchetat de poliție, pentru a se determina circumstanțele exacte ale accidentului și dacă a existat vreo eroare umană care a contribuit la producerea acestuia.