NOUTATI

A vrut divorț. Femeie înjunghiată de soţ ziua în amiaza mare, în parcarea unui mall.

Atacul a avut loc în miezul zilei, în parcarea unui centru comercial din Constanţa. Bărbatul a izbucnit în furie și i-a atacat cu înverșunare soția, fără să stea prea mult pe gânduri. Martorii au declarat că au văzut-o pe femeie plină de sânge și că aceasta s-a lăsat jos, într-o stare foarte gravă.

Evenimentul îngrozitor a avut loc când femeia a fost înjunghiată de fostul său soț în parcarea Vivo Mall din Constanţa. După atac, bărbatul a fugit. Nu este prima dată când acesta comite acte de agresiune.

Echipajul de ambulanță a ajuns la fața locului și a transportat victima la Spitalul Judeţean Constanţa. După ce a fost prins în alt cartier din oraş, bărbatul a fost dus la secţia de poliţie pentru audieri.

Cei doi sunt căsătoriţi de 19 ani şi de curând au decis să divorţeze. Femeia îl reclamase anterior la poliţie pentru hărţuire şi furt, obţinând chiar un ordin de protecţie, însă acesta a fost ridicat, după ce s-au împăcat.

Cercetările în acest caz continuă, iar dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să petreacă o bună perioadă spatele gratiilor.