SPORT

A plecat si medicul ☹. Doctorul Stelian Sorică părăsește Chindia Târgoviște după doi ani de colaborare

Chindia Târgoviște a suferit o altă pierdere, de data aceasta medicul echipei, Stelian Sorică, care a decis să se despartă de echipa din divizia B, după doi ani de serviciu.

Sorică, un medic specializat în recuperare și medicină sportivă, a anunțat joi că își încheie colaborarea cu echipa dâmbovițeană. Acesta a fost cooptat în echipa Chindia cu doi ani în urmă. La despărțire, Sorică a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Au fost doi ani speciali, cu o experiență de viață unică. Am călătorit în toată țara și am participat la cantonamente în străinătate. Am întâlnit situații pe care nu le-aș fi experimentat niciodată în cariera mea de medic.

Am trăit bucurii și tristeți alături de băieți, am simțit și am văzut din interior ce înseamnă și ce sacrificii se fac pentru sportul de performanță.

Am cunoscut oameni, sportivi cu un caracter frumos, dar și oameni fără caracter. Aleg să păstrez amintirea lucrurilor bune și adaug în cartea vieții mele încă un capitol.

Sper ca echipa să revină cât mai repede în prima ligă a fotbalului românesc, iar fotbaliștilor le doresc multă sănătate și performanțe cât mai mari. La revedere, Chindia Târgoviște!

Dacă ești suficient de curajos să spui ‘la revedere’, viața te va răsplăti cu un nou ‘salut’. – Paulo Coehlo”, a transmis medicul Stelian Sorică, la despărțirea de Chindia Târgoviște.