NOUTATI

-A căzut în calea metroului!, -A picat! Nu ştim!, -A sărit pe…, O femeie a căzut pe șine la stația de metrou din Piața Unirii.

Un incident miraculos: Femeia care a căzut pe șinele de metrou în stația Piața Unirii a scăpat cu viață

Într-un miracol urban desprins parcă dintr-un film de acțiune, o femeie în vârstă de 30 de ani a scăpat cu viață după ce a căzut pe șinele de metrou în stația Piața Unirii. Incidentul a avut loc în jurul orei 9:30 dimineața, când femeia a alunecat și a căzut pe șine chiar în momentul în care metroul intra în stație.

Conductorul trenului, cu o reacție rapidă și exemplară, a reușit să oprească trenul la timp, evitând astfel o tragedie iminentă. Grație vitezei și experienței sale, viața femeii a fost salvată în ultimul moment. Echipajele de prim-ajutor au intervenit imediat, asigurându-se că femeia este scoasă în siguranță de pe calea de rulare a trenului. Deși conștientă, victima prezenta răni și a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale.

Martori: 

– A căzut în calea metroului!

– A picat! Nu ştim!

– A sărit pe…

Polițiștii au demarat o anchetă amănunțită pentru a determina circumstanțele în care s-a produs acest incident. Este esențial să se afle dacă alunecarea femeii a fost rezultatul unui accident sau al unei neglijențe a sistemului de siguranță al stației de metrou, în vederea implementării unor măsuri de prevenție și asigurare a siguranței călătorilor.

Urmariti-ne pe Google News