NOUTATI

600 de Persoane Primesc Ajutoare în Cadrul Proiectului „DEMNI – Dezvoltare Echitabilă, Măsuri Nediscriminatorii și Incluzive

Astăzi, în cadrul Proiectului „DEMNI – Dezvoltare Echitabilă, Măsuri Nediscriminatorii și Incluzive”, 600 de locuitori din Moreni au beneficiat de ajutoare vitale. Din această cifră, 200 dintre aceștia sunt copii, care au primit câte un ghiozdan complet echipat și adaptat nivelului lor de studii, în timp ce restul de 400 de persoane au primit kituri de igienă personală.

Pe lângă aceste ajutoare, beneficiarii proiectului vor beneficia de servicii medicale, inclusiv analize și tratamente stomatologice, precum și de servicii educaționale, informare și consiliere profesională, și cursuri de formare profesională.

Conducerea acțiunii a fost asigurată de Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, în colaborare cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială Moreni.

Acest proiect vital este susținut de un grant în valoare de 766.554 de euro, oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului de Dezvoltare Locală administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS). Scopul acestuia este de a răspunde nevoilor individuale ale 1550 de persoane din comunitate.

Urmariti-ne pe Google News