NOUTATI

24 de ore în teroare: Tânără din Dâmbovița, sechestrată și agresată de fostul concubin.

O tânără de 24 de ani din județul Dâmbovița a trăit un coșmar timp de două zile, fiind sechestrată și agresată fizic de fostul concubin, cu 12 ani mai mare. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii cer arestarea preventivă a acestuia.

Scenele terifiante s-au petrecut în zilele de 9 și 10 martie, când femeia a fost ținută împotriva voinței la domiciliul fostului concubin din localitatea I.L. Caragiale. Pe lângă privarea de libertate, ea a fost supusă și unor agresiuni fizice.

Polițiștii din Moreni au declanșat o anchetă imediată după ce au fost sesizați cu privire la acest caz. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie.

Acest caz nu este singular, un scenariu similar petrecându-se recent și în Capitală, unde o femeie de 50 de ani a fost agresată pe stradă de fostul concubin.

Urmariti-ne pe Google News