NOUTATI

10 percheziții la persoane acuzate de trafic de droguri în prahova și dâmbovița

La data de 3 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au efectuat 10 percheziții domiciliare în județele Prahova și Dâmbovița, într-un dosar penal privind infracțiuni de trafic și deținere de droguri de risc și mare risc.

Anchetatorii au descoperit că mai multe persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de droguri, inclusiv către minori, elevi ai unor unități de învățământ din municipiul Ploiești. De asemenea, una dintre persoanele cercetate ar fi organizat periodic, la domiciliul său, petreceri private, unde ar fi oferit invitaților, printre care și minori, diverse tipuri de droguri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” din Ploiești. Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești.

Urmariti-ne pe Google News