NOUTATI

🩸🤝❤️ Donații de sânge la Centrul din Dâmbovița: sute de unități recoltate săptămâna trecută

Centrul de Transfuzie Dâmbovița a avut o săptămână intensă în ceea ce privește donațiile de sânge, reușind să recolteze și să proceseze sute de unități de componente sanguine. Pentru săptămâna viitoare, centrul își dorește o potrivire între numărul de donatori și capacitatea de stocare.

De asemenea, centrul îndeamnă donatorii să fie sinceri în completarea chestionarelor și să accepte faptul că nu toți sunt eligibili pentru a dona sânge. Se va acorda în continuare prioritate donatorilor fideli.

” Ne dorim pentru săptămâna viitoare o adecvare a numărului de donatori pe care îi putem recolta zilnic cu posibilitatea noastră de a stoca produsele obținute, ne dorim ca oamenii care vin în centre să știe ce presupune actul donării, să știe Cum și De ce fac acest gest, să fie receptivi la informațiile primite, să completeze cu atenție și sinceritate chestionarele puse la dispoziție de personalul centrului și să accepte că nu toți suntem eligibili pentru donare!

Vom amâna în continuare grupa O pozitiv și vom acorda prioritate donatorilor fidelizați, care ne-au fost aproape tot timpul!

Să aveți un sfârșit de săptămâna senin și liniștit!”,a transmis Centrul de Transfuzie Dâmbovița

Urmariti-ne pe Google News