NOUTATI

🚨 Tragedie pe DN 71! 🚑 Femeie grav rănită în accident rutier devastator! 🚧

Un grav incident de circulație a perturbat liniștea dimineții pe Drumul Național 71, în jurul localității Ulmi, unde o femeie în vârstă de 54 de ani din Răcari a suferit multiple traumatisme, consecințele nefaste ale unui cumplit accident rutier. Victima, aflată la volanul autovehiculului ei, se îndrepta către Târgoviște când, într-un moment de neatenție tragic, mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un convoi de vehicule aflat în mișcare pe contrasens.

Șocul coliziunii a marcat opus destinul celuilalt participant la trafic, un bărbat de 60 de ani din Gura Ocniței, care a scăpat ca prin minune doar cu răni minore. În urma impactului, echipele de intervenție au fost solicitate de urgență pentru a acorda primul ajutor și a transporta victima la cel mai apropiat centru medical.

În prezent, organele de ordine se află în pienă investigație pentru a descâlci ițele evenimentelor și a determina cauzele precise care au condus la această tragedie care a tulburat comunitatea, punând sub semnul întrebării siguranța rutieră în zonă.

Urmariti-ne pe Google News