NOUTATI

🚨💨💥 Panica in Găești: Gazele scapate în urma unei țevi fisurate au declanșat evacuarea a 14 localnici! 🏠🔒

Marți dimineață, în jurul orei 10.00, un incident grav a avut loc pe strada Fundătura din Găești, unde s-au produs scurgeri de gaze din cauza unei țevi fisurate. Autoritățile au luat măsuri rapide și eficiente, chemând pompierii militari pentru a izola zona și a asigura siguranța locuitorilor.

Situația nu a fost deloc ușoară, ceea ce a dus la decizia autorităților de a evacua 14 localnici pentru a evita riscurile. Cu toate acestea, intervenția promptă a echipei de pompieri a permis oprirea scurgerii de gaze într-un interval de timp scurt, punând astfel capăt pericolului imediat.

Conform comunicatului emis de ISU Dâmbovița, intervenția pompierilor din Găești a fost finalizată cu succes, iar locuitorii evacuați au fost în cele din urmă autorizați să se întoarcă în casele lor. De asemenea, se menționează că în prezent nu există niciun risc pentru locuitorii din zonă.

Echipa de intervenție a Detașamentului de Pompieri Găești a acționat prompt cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, asigurând astfel siguranța și protecția comunității locale.