NOUTATI

🚨👵🍺 Şocant! Bătrână Rănită și Tânăr Bețivan la Volan În Brăteștii de Jos!

Tragedia a lovit duminică după-amiază comunitatea din Brăteștii de Jos, lăsând în urmă vâltoarea emoțiilor și întrebări nerezolvate. O femeie de 70 de ani, respectată și cunoscută de săteni, a devenit victima unui accident de circulație ce a avut loc pe drumul județean 722. Impactul s-a produs când un tânăr conducător auto de 24 de ani din localitatea Cazaci, posibil în cele mai puțin favorabile condiții de sobrietate, a pierdut controlul direcției.

Răspunsul prompt al autorităților a fost esențial, poliția fiind alertată în jurul orei 17:25. Odată la fața locului, agenții Biroului Rutier Târgoviște au desfășurat investigații preliminare, ajungând la constatarea că tânărul, aflat în spatele volanului, ar fi deviat de la traseu, lovindu-o pe bătrâna pieton. Urmările au fost grave; femeia a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

Detaliile însumbre ale incidentului au continuat să se dezvăluie atunci când testarea alcoolemiei tânărului a indicat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, depășind limita legală și aruncând asupra lui suspiciunea conducerii sub influența alcoolului. Poliția rămâne în alertă, desfășurând cercetări continue pentru a clarifica toate circumstanțele care au condus la acest deznodământ îngrozitor și pentru a proceda conform normelor legale în vigoare.

Urmariti-ne pe Google News