NOUTATI

🚗👊🏃‍♂️ Șofer fugar, prins după ce a lovit o femeie pe trecere in Targoviste

Un bărbat de 47 de ani din Târgoviște este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier soldat cu rănirea unei femei, pe care a lăsat-o fără ajutor pe stradă. Fapta s-a petrecut duminică seara, pe Calea Domnească, în Târgoviște. Victima, în vârstă de 56 de ani, traversa regulamentar strada, când a fost acroșată de mașina condusă de bărbat. Acesta nu a oprit să îi acorde primul ajutor, ci a fugit de la locul accidentului.

Polițiștii au reușit să îl depisteze pe șofer în scurt timp, pe raza localității Doicești. Bărbatul era băut, având halenă alcoolică. A fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, care vor stabili gradul de alcoolemie. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este acuzat de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea sub influența alcoolului. Femeia rănită a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Starea ei de sănătate nu este cunoscută. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Urmariti-ne pe Google News