NOUTATI

😱😨😡 Bătaie cumplită între „băutori” în Dâmbovița: Trei bărbați arestați pentru agresarea unui tânăr de 33 de ani

Conform poliției, trei bărbați cu vârste între 21 și 37 de ani din județul Dâmbovița au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați că, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat cu brutalitate un tânăr de 33 de ani, în noiembrie anul trecut. Bătaia a avut loc în localitatea Răscăieți. Ancheta continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

„La data de 12 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției nr. 10 Poliție Rurală Petrești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, pe numele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, au fost emise trei mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe parcursul zilei de ieri, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală. Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 18 noiembrie 2023, în timp ce se aflau pe raza localității Răscăieți, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat fizic un bărbat de 33 de ani”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Urmariti-ne pe Google News