NOUTATI

­čö¬­čÄĄ­čö« Dup─â crima socant─â de la Padina fiii vrajitoarei sunt trimi╚Öi la expertiz─â psihiatric─â. Aveau sau nu aveau discernamant?

Dup─â ce au omor├ót cu lovituri de macet─â un b─ârbat de 41 de ani la o petrecere cu celebrit─â╚Ťi la Hotel Belmont din Padina, D├ómbovi╚Ťa, ├«n noaptea de s├ómb─ât─â spre duminic─â, cei trei fra╚Ťi au fost aresta╚Ťi de magistra╚Ťi.

Cei trei fii ai vr─âjitoarei Sidonia, acuza╚Ťi de crim─â, au fost du╚Öi ├«n fa╚Ťa judec─âtorilor care le-au dispus arestarea preventiv─â pentru 30 de zile, dup─â ce ini╚Ťial fuseser─â re╚Ťinu╚Ťi pentru 24 de ore.

Cei trei inculpa╚Ťi au fost interoga╚Ťi de anchetatori pentru mai multe ore, iar luni diminea╚Ť─â s-au prezentat din nou la Parchetul D├ómbovi╚Ťa.

Ei continu─â s─â sus╚Ťin─â c─â totul a pornit de la b─ârbatul de 41 de ani care i-a aplicat un pumn unuia dintre fra╚Ťi, dup─â ce acesta ar fi f─âcut o observa╚Ťie nepotrivit─â despre so╚Ťia victimei. Atunci, situa╚Ťia a sc─âpat de sub control, iar fra╚Ťii au atacat cu o macet─â, ├«njunghiindu-l de mai multe ori pe b─ârbat.

Luni, cei trei fra╚Ťi vor fi du╚Öi din nou ├«n fa╚Ťa judec─âtorilor, care vor stabili dac─â vor r─âm├óne ├«n continuare dup─â gratii.

Procurorii au decis s─â-i trimit─â la expertiz─â psihiatric─â, pentru a stabili dac─â aveau discern─âm├ónt la momentul faptei. Cei trei fra╚Ťi sunt aresta╚Ťi preventiv pentru 30 de zile, ├«n a╚Öteptarea procesului.

Urmariti-ne pe Google News